Det er forskelligt, hvordan vi som mennesker håndterer den sorg det er at få et barn med særlige behov. Der er ingen facitliste, ingen rigtig eller forkert måde, og det kan være så uendeligt svært at være, præcis hvor man er. Hvordan beskriver man de følelser, tanker, glæder og smerter der er forbundet med at have et barn med særlige behov? Kan man overhovedet det? I hvert fald så det bliver forståeligt for andre end én selv?

Nordisk Film indfører ledsagerordning, så mennesker med handicap kan tage deres ledsager/hjælper gratis med i biografen. Ordningen omfatter alle Nordisk Film biografer, ordningen kræver blot, at du har et gyldigt ledsagerkort.

Farvelfærdsstat
Forsker ved Syddansk Universitet, Katrin Hjort, har i sin doktorafhandling ”Farvelfærdsstat” netop redegjort for, at velfærd er blevet noget, som man forhandler sig til. De stærke får, hvad de har brug for, mens ”de sårbare får det sværere”, udtaler hun i Fyens Stiftstidende den 9. december 2013.
Denne udtalelse har fået flere politikere til at reagere, og familieordfører Julie Skovsby fra Socialdemokratiet kontaktede straks Katrin Hjort for at få et eksemplar af ”Farvelfærdsstat” til nærmere læsning. Dette stod at læse i Fyens Stiftstidende den 10. december 2013. Sådan! Og hvad så?