FBHF, arbejder for at skabe bedre vilkår for børn og unge med handicap.

FBHF laver ved frivilligt arbejde forskellige arrangementer og aktiviteter, hvor børn med handicap og deres familier er i fokus. At få et barn med handicap berører hele familien, derfor er det vigtigt også at have fokus på søskende og forældre til børn med handicap. Søskende til børn med handicap kan føle sig lidt oversete, fordi hverdagen ofte er præget af praktiske gøremål i forhold til barnet med handicap. Derfor er det vigtigt at styrke hele familien ved nogle positive, fælles oplevelser.

Ligeledes er det vigtigt at blive hørt på den social-politiske scene – det arbejder FBHF også for.

Den 5. september 2015 fejrede Soroptimisterne International Kerteminde 25-års jubilæum, og i den forbindelse modtog foreningen 10.000 kr. til en koncertoplevelse for unge med handicap og deres søskende.

 

Foreningen har tidligere modtaget donationer fra Soroptimisterne i har tidligere modtaget donationer fra Soroptimisterne isoroptimist15 1024x768 1024x768Kerteminde, og det er med stor TAK, at vi modtager denne støtte.

Vi ønsker Soroptimisterne Kerteminde et godt jubilæum. Koncertoplevelsen er beskrevet andetsteds på foreningens hjemmeside.

M. Emborg

FBHF har en masse dejlige sponsorer som vi gerne vil sige tak til.

PFA Brug livet stempel 2017
Soroptimist logo3 n
lasertryk
slettestrand
Olivia DK logo
redweb logo
redhost

Denne hjemmeside er lavet i samarbejde med frivillige medlemmer af Joomla User Group Odense.

JugOdLogo